MijnGezondheid.net


Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid!

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Zo kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen, uw labuitslagen inzien of een bericht sturen. Hoe gemakkelijk is dat?


Wat is MijnGezondheid.net?

Wij werken met MijnGezondheid.net (ook wel MGN genoemd). Dit is een patiëntportaal waarmee u online zelf gezondheidszaken kunt regelen. U kunt via MijnGezondheid.net uw dossier online inzien.


  • Afspraken maken met uw huisarts


Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.


  • Medicijnen bestellen


Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.


  • Inzage medisch dossier


Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:


– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)


– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)


– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)


– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)


– Overgevoeligheden en bijzonderheden


– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)


– Actueel medicatieoverzicht


  • Online vragen stellen


Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.Ook toegang via de app MedGemak

De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u afspraken maken en berichten versturen.  Lees meer


Om gebruik te maken van MijnGezondheid.Net moet u eenmalig een account aanmaken. Om in te loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig.


Meer informatie op MIJNGEZONDHEID.NET


Inloggen met DigiD

Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op WWW.DIGID.NL.


Aanmelden MijnGezondheid.net

Om u aan te melden bij MijnGezondheid.net moeten wij u eerst uw dossier koppelen met MijnGezondheid.net.

Hiervoor hebben wij uw toestemming en uw e-mailadres nodig.

Dit kunt u schriftelijk bij de assistente inleveren of doorgeven op INFO@HUISARTSWILMS.NL


Hierna ontvangt u binnen een week bericht of de koppeling gelukt is.


Privacy gewaarborgd

U kunt op MijnGezondheid.net informatie toevoegen die u alleen zelf kunt zien. Stichting Amulet biedt deze functionaliteit aan en verzorgt het technisch beheer. De onafhankelijke Stichting Digitaal Medisch Dagboek ziet erop toe dat de Stichting Amulet zich aan de privacy wetgeving houdt.